Viewing A Blog

wong NDESO by: SaFirA

Blog ID: 14932

Blog Text:

aQ wong NDESO... (cutie)
maem e SEGO...
lawuh e bothok an LAMTORO...
ngombe ne banyu KLOPO...
kerjo e REKOSO... ora tau NGERSULO...
niate LILLAHI TA^ALA...
golek sangu e urip nug NDUNYO...
supoyo ibadah e ora MBALELO...
tutur pinutur e di JOGO...
ojo sampek nyakiti TONGGO...
kecuali tonggo e ra kene di ajeni, omong e gedhe se langit lan sok KUTO
yo SEPURANE seng katha... kepeksan aQ tabok i nganggo bakiyak tuo
lek pingin urip makmur SEJAHTERA
syukur e seng katha nug GUSTI ALLAH
mugi mugi iso mlebu SYURGO...
mbasi duwe duit lan harta e ora SEPIRO...
seng penting iso SODAQOH...
mbasio modal e cuma mesem opo TUYO...
asal wong liyo iso NGROSO... seneng
ati ku yo melok seneng lan LEGO...
ora mikir seng NEKO neko...
wong ndeso yo MENUNGSO...
seng duwe ati lan ROSO...
ora pingin nglarani wong LIYO...
pingin urip adem ayem, lahir bathin nug NDUNYO... seng ora kekal iki
#AkuBanggaJadiWongNdeso

03 08 17 - 03:15:14

--------------------

Rate: 5 - Points: 10

wong NDESO : Recent Comments

- wii0

Heeeeiii kakfiraaa...long time no see ;v

09 08 17-20:25:43

 

Brief List of Mobile Blogs

You May want to check a more brief list of Mobile Blogs

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

 

RockChat.Net > Mobile Blogs > wong NDESO

*Register
*Mobile Forums

Main Main Page